Zou je je graag willen verbinden met de liefdevolle energie van de engelen om je heen?

Wil je graag de engelen in je leven uitnodigen en een liefdevolle verbinding met deze prachtige lichtwezens ervaren? De Liefdevolle Engelen momenten kunnen je hierbij helpen ♥

Samen met de engelen heb ik 5 liefdevolle momenten gemaakt om je te helpen meer te ontspannen, in verbinding te komen met jezelf en de liefdevolle energie van de engelen.

Het zijn 5 online geleide audio meditatie oefeningen met ieder een liefdevol onderwerp en een bijbehorende boodschap van de engelen. 5 online momenten die je thuis in je eigen tempo kunt volgen met onderwerpen waarbij we de engelen en aartsengelen uitnodigen en om hulp vragen.

Wanneer je graag de liefdevolle energie van de engelen meer toe wilt laten in je leven dan zijn deze momenten wat voor jou ♥

liefdevolle engelen momenten

De onderwerpen van de Liefdevolle Engelen Momenten

Ieder moment heeft een ander liefdevol onderwerp. Je kunt de onderwerpen hieronder vinden ♥

Je energieveld zuiveren, opladen en beschermen

Jouw pad en het omarmen van je pad

Loslaten wat niet meer dient

Vertrouwen en verbinden met jezelf

Liefde en licht is er altijd

Volg de momenten fijn op je eigen tempo

Wanneer je je inschrijft voor de Liefdevolle Engelen Momenten kun je direct beginnen als je dat wilt. Je krijgt voor 6 maandan toegang tot Liefdevolle Engelen Momenten in de online omgeving van Het Engelen Dagboek waar je de oefeningen vindt. Je kunt de oefeningen dan zo vaak doen als je wilt in je eigen tempo.

online engelen cursus

Voel je dat je graag in verbinding zou willen komen met de engelen om je heen?

Spreken de engelen momenten je aan en voel je vanbinnen dat je energie weer begint te stromen? Je bent welkom om je in te schrijven. De oefeningen en de boodschappen heb ik met heel veel liefde van de engelen ontvangen en ik geef ze met liefde door aan jou!

Je kunt je hieronder voor Liefdevolle Engelen Momenten inschrijven ♥

Inschrijving is gesloten

Menu