Hoe kan je een stafje gebruiken?

Je kunt een stafje op je altaar of elke andere plek bewaren als een liefdevolle herinnering naar jezelf om je energie te richten op dat wat je graag wilt.

Een magisch stafje kan je helpen te herinneren aan je ware zelf, je eigen scheppingskracht en je helpen je energie op te bouwen en te sturen. Stafjes helpen je te focussen, je energie te bundelen en te versterken. Om je zo te helpen je gedachtenkracht te gebruiken en in te zetten om dat wat je graag wilt aan te trekken en te creëren.

Een magisch stafje als liefdevol hulpmiddel

Je kan een stafje dan ook gebruiken tijdens energiewerk om je te helpen en te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan meditaties of tijdens momenten waarop je graag contact wilt maken met de energieën om je heen, het kan dan als een liefdevolle krachtige herinnering werken om je energie te focussen, te vertrouwen op je eigen kracht en te vertrouwen op dat wat je ontvangt.

Regelmatig maak ik liefdevolle magische stafjes. Je kunt ze vinden in de webshop!

stafje spiritueel

The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper. – W.B. Yeats

Hoe ik de stafjes maak ♥

Wanneer ik weer een magisch liefdevol stafje mag maken laat ik me leiden door mijn intuïtie. Welk energie wilt zich verbinden en wilt zich ontvouwen? Soms is het de energie van de engelen, soms van de natuurwezens zoals elfen, meerminnen en andere waterwezens en soms van de dryaden energieën. Het is altijd weer magisch om te zien welke energie zich in het stafje vormt en hoe het stafje zich vormt totdat ze klaar zijn om liefdevol opgeladen naar hun nieuwe eigenaar te gaan.

magische stafje

Webshop

Menu